Foto 3 schetsKat adpoteert hond: het verhaal achter het goede doel

Doel van
Kat adopteert hond

In de shop vind je een postkaartenset.
De opbrengst gaat naar het
Dierenasiel in Gent.

Steun je mee?

Welk verhaal schuilt er achter de goede doelactie Kat adopteert hond? Hoe ben ik op het idee gekomen?

Hey, Mijn naam is Nathanëlla Monsaert en in 2016 studeerde ik af als stripauteur. Een kinderdroom die werkelijkheid werd. En sindsdien maak ik een illustratie links en rechts.

Vrijwilligerswerk

Regelmatig illustreer ik op vrijwillige basis. Voor de vzw Kat zonder Dak ontwierp ik al spelletjesboeken en brochures. Toen ik bovenstaande kattenportretjes maakte voor hun Facebookpagina besefte ik dat er meer in zat. En mijn fantasie sloeg op hol.

Postgraduaat

In diezelfde periode hoorde ik over de postgraduaat Digital Content and Journalism. Ik wou me meteen inschrijven. Alleen, die opleiding gaat overdag tijdens de week door. En dat valt dus niet te combineren met mijn voltijdse job.

Zelf iets oprichten

Richt dan zelf iets op! Hoe moeilijk kan het zijn om een website te bouwen, een goed verhaal te brengen en een product te verkopen?  Dacht ik bij mezelf.

De afgelopen maanden heb ik dus alle opties gewikt en gewogen. Advies gevraagd op Facebookgroepen, vrienden en onbekenden. Met als resultaat deze campagne: Kat adopteer hond.

Voor het goede doel

De opbrengst van de verkoop van mijn tekeningen, doneer ik aan het Dierenasiel in Gent. Het zou fijn zijn, mocht ik 125 euro binnenhalen. Dan word ik dankzij jou meter van een dierenhok in het Dierenasiel in Gent.