Kat adopteert hond wenskaart

Prints of postkaarten verkopen voor het goede doel? Of beide?

“Ik denk dat wenskaarten beter verkopen dan prints voor je goede-doelactie Kat adopteert hond”, zei mijn beste vriendin gisteren toen ik haar mijn tekeningen en website toonde. Ze bevestigde meteen mijn vermoeden dat mijn idee om enkel posters te verkopen, misschien niet zo’n goed plan is.

Of ik nu prints en een postkaartenset of enkel postkaarten voor het goede doel ga verkopen, daar ben ik nog niet uit.

Wel ga ik twee extra tekeningen maken, zodat er meer keuze is. De ideeĆ«n zitten al in mijn hoofd. Dat is toch al iets šŸ™‚

Wat mij tegenhoudt om zowel prints als postkaarten te verkopen? De drukprijs. Per product betaal je een opstartkost. En dat betekent dat ik toch wel redelijk veel stuks van elk product moet verkopen om die opstartkost te drukken. De komende dagen zal ik dus in de weer zijn met mijn rekenmachine.

Leave a Comment